Hodnocení obchodu

4,9 111 hodnocení
Přidat hodnocení
5
105x
4
1x
3
3x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Dana Šálková | 4.3.2021
kvalitní látky, rychlost vyřízení, již ušito, příště určitě využiji
MF Avatar autora Monika Fucikova | 2.3.2021
Jsem velice spokojena se zbožím a rychlosti vyřízení objednávky. Vřele doporučuji????
ZK Avatar autora Zdeňka Komárová | 26.2.2021
Ano, jsem spokojená příště objednám zase. Komunikace i včasné dodání.
D Avatar autora Dudová | 16.2.2021
Byla jsem moc spokojená přišlo vše včas a vpořádku. Děkuji.
ZK Avatar autora Zuzana Kubová | 12.2.2021
spokojenost - pěkný příjemný úplet, rychle doručeno
MO Avatar autora Milena Osičková | 12.2.2021
Kvalitní látky, rychlé dodání:-)
A Avatar autora Antónia | 10.2.2021
Maximálna spokojnosť, rýchle dodaný objednaný tovar. Kvalita flanelu vynikajúca. Rada využijem služby obchodu aj nabuduce.
A Avatar autora Alžbeta | 9.2.2021
Príjemná na dotyk aj farba je krásna. Rýchle doručenie.
Avatar autora Hana Železná | 5.2.2021
Super
S Avatar autora Svėtlana | 1.2.2021
S obchodem jsem velmi spokojená, rychlé dodání a spolehlivá komunikace obchodu.
MV Avatar autora Martina Věnečková | 27.1.2021
Výborná kvalita látek, rychlé dodání, velmi spokojena.
A Avatar autora Anna | 27.1.2021
Velmi spokojená a je již ušito
Avatar autora Jarmila Scholzová Šenková | 26.1.2021
jasný,rychlý,stručný,kvalitní
RV Avatar autora Renáta Vavreková | 20.1.2021
skvělá komunikace, velká ochota, rychlé dodání, kvalitní materiál, příznivé ceny. Jsem velmi spokojená.
AG Avatar autora Arnošt Götz | 19.1.2021
Flanely jsou v parádní kvalitě, rychlost dodání je vždy neskutečná. Opakovaně zde nakupuji a vždycky bez problémů.
Avatar autora Anna Čejková | 12.1.2021
Ano,velmi.
J Avatar autora Jana | 11.1.2021
Super krásný látky, rychlost dodání.
DR Avatar autora Dana Rulíková | 5.1.2021
Flanel přišel v pořádku. Plus krátká dodací lhůta. Doporučuji.
Avatar autora Marie Řeháková | 30.12.2020
Dobrý den. Výrobek je velice pěkný a bude plnit skvěle svůj účel. Vše vyřízeno v krátkém čase a k mé spokojenosti. Díky. Řeháková.
Avatar autora Y.VEJVODOVA | 27.12.2020
Spokojenost,už ušíto.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 111

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.